ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СМІЛИВА ГРИВНЯ-2023: ВІДПРАВ МОНЕТИ НА ФРОНТ ‒ ДОПОМОЖИ НИЩИТИ ВОРОГА!

Дата: 05.10.2023 08:08
Кількість переглядів: 174

Фото без описуНаціональний банк України ініціював початок нової хвилі благодійної акції «Смілива гривня». Протягом наступних трьох місяців – з 4 вересня до 30 листопада 2023 року – по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби Збройних Сил України.

Благодійна акція насамперед спрямована на дітей та молодь. Цьогорічний благодійний збір монет сприятиме розвитку серед молоді культури благодійності, яка є складною частиною фінансової культури, а також сприятиме мобілізації коштів для підтримки Збройних Сил України.

Наразі в обігу перебуває 14,3 млрд монет на суму понад 6 млрд грн. Значна кількість розмінних монет, зокрема монет номіналом 10 коп. та 50 коп. часто не використовується громадянами для готівкових розрахунків та лежить у скарбничках чи кишенях. Водночас ці кошти можуть допомогти українським захисникам боронити країну від російського загарбника.

Як долучитися до акції?

З 4 вересня до 30 листопада 2023 року кожен може долучитися до акції: зібрати монети і принести їх до відділень банків-партнерів майже в усіх регіонах країни, де працюють вони, зважаючи на безпечні умови роботи, – АТ КБ «ПриватБанк», АТ «Ощадбанк» та АТ «ПУМБ».

Також можна організувати колективний благодійний збір коштів у навчальних закладах, серед громад певного району, житлового комплексу, на роботі або в інших спільнотах. Це дасть можливість робити добрі справи всім небайдужим – учням, студентам, педагогам, жителям громад тощо.

Адреси відділень банків-партнерів акції, у яких можна здати зібрані монети, а також детальні умови участі в акції зазначені на сайті «Смілива гривня»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора