ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем захисників і захисниць України! 

Дата: 01.10.2023 08:21
Кількість переглядів: 116

Фото без описуДорогі українці, земляки, нажаль війна триває. Вся українська нація об’єдналась у єдиний фронт, та за підтримки світового суспільства дає відсіч загарбникам та захищає незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України!

Цьогоріч, 1 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників і захисниць України а також День козацтва. Це свято вважається одним із найбільш шанованих в Україні, це свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу.

Українські козаки надавали святу особливого значення, вважаючи Богоматір своєю покровителькою. Сьогодні це свято нескорених, свідомих громадян, які борються за кращу долю нашої країни, день усіх небайдужих, які своєю професійною діяльністю, сумлінною працею, волонтерською роботою забезпечують захист Україні.

Вітаємо з Днем захисників і захисниць України! Бажаємо Вам сили і твердості духу, енергії та оптимізму, благополуччя та наснаги до перемоги. Молимось за відважних, найкращих, мужніх Героїв, і просимо у Пресвятої Богородиці щоб усі вони живими і здоровими якнайшвидше повернулися додому.

Міський голова Костянтин Черниченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора