ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з Днем рятівника

Дата: 17.09.2023 10:50
Кількість переглядів: 111

Фото без описуЩорічно 17 вересня відзначається День рятівника України. У цю дату привітання отримують всі співробітники служби з надзвичайних ситуацій: фахівці з аварійно-рятувальних і пошукових робіт, сапери, водолази, пожежники і ліквідатори аварій. 

Після початку повномасштабної війни українські рятувальники щодня рятують сотні життів. Вони допомагають жертвам обстрілів вибратися із завалів, ліквідовують пожежі та розшукують загублених людей. Все це рятувальники роблять з ризиком для свого життя.

Напередодні міський голова Костянтин Черниченко відвідав 9-ту державну пожежно-рятувальну частину міста Волочиська та привітав наших рятувальників спільно з представниками фонду сім’ї Лабазюк «Ми поруч» та з генеральним директором групи компаній Вітагро Петром Лабазюком, який також свого часу працював рятувальником. Фото без опису

Від душі вітаю з Днем рятівника! Дякуємо за вашу неоціненну працю та відвагу. Ви - справжні герої. Нехай в житті кожного з вас буде більше спокійних годин. Бажаю міцного здоров'я та бадьорості духу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора