ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З днем Незалежності, Україно!

Дата: 24.08.2023 08:01
Кількість переглядів: 116

Фото без описуДорогі українці!

Сьогодні, 24 серпня, ми відзначаємо 32-гу річницю Незалежності України. Цей день особливий для кожного та кожної з нас. Це свято без перебільшення найважливіше та найвеличніше для нашої нації!

Зараз ми гортаємо трагічні, але  вкрай важливі сторінки нашої історії. Нам випала можливість формувати своє майбутнє відповідно до наших цінностей та принципів.

З року в рік, останні десять років Україна доводить усьому світові своє прагнення до свободи та незалежності. Українські Збройні сили мужньо стримують навалу росії та крок за кроком відвойовують свої території у агресора. Дякую кожному з вас, хто сьогодні в строю боронить нашу землю від російського окупанта.

Ця боротьба показала, наскільки міцними та згуртованими є українці перед обличчям небезпеки. Ця солідарність та віра в спільну перемогу є  рушійною силою на шляху до інтеграції в європейському союзі.

Зі святом! З днем Незалежності України! Бажаю завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою країну, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддали життя за Україну та її майбутнє.

Хай живе вільний український народ в незалежній державі! Слава Україні та її героям!

Міський голова, Костянтин Черниченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора