ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Безпека понад усе!

Дата: 02.06.2023 15:50
Кількість переглядів: 146

Фото без описуШановні мешканці Волочиської громади, містяни, як бачимо ворог не припиняє бити по наших містах ракетами. Кількість повітряних тривог, як вдень так і вночі не зменшується і що найгірше продовжують гинути люди.

Нагадуємо, що всі укриття, які належать до фонду захисних споруд та нанесені на мапу укриттів, мають бути відкриті та доступні для мешканців під час повітряної тривоги.  

Доступ до всіх укриттів, які є об'єктами цивільного захисту та внесені у відповідний реєстр, має бути забезпечений для всіх мешканців громади у будь-який час доби за сигналів повітряної тривоги. Саме ці об'єкти позначені на мапі укриттів, опублікованій на сайті Волочиської міської ради 

 (https://volochyska-gromada.gov.ua/zahisni-sporudi-civilnogo-zahistu-15-46-19-09-03-2023/)Якщо двері позначених на мапі укриттів зачинені під час повітряної тривоги, мешканці можуть зателефонувати рятувальникам або в поліцію за номерами  «101» або  «102». 

📢 Звертаємось до мешканців громади з проханням – ще раз перевірити стан своїх сховищ та узгодити між собою відповідального за їхню роботу під час повітряної тривоги.  Усі укриття, які розташовані у житлових та нежитлових приміщеннях, мають бути відчинені!

Безпека понад усе! Закриті укриття під час війни, під час таких масованих повітряних атак – це злочин!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора