ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Суб’єкти господарювання АПК можуть отримати компенсацію з  обласного бюджету

Дата: 31.05.2023 14:56
Кількість переглядів: 78

Фото без описуІнформуємо, що Комісія з надання бюджетної підтримки з обласного бюджету суб’єктам господарювання за Програмою розвитку агропромислового комплексу Хмельницької області на 2023-2027 роки розпочала прийом документів згідно Програми розвитку агропромислового комплексу Хмельницької області на 2023-2027 роки.

Відповідно до Порядку використання коштів Програми, на 2023 рік з обласного бюджету буде профінансовано такі напрями:

  • часткова компенсація вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання, технологічного обладнання для виробництва та переробки сільськогосподарської продукції;
  •       бюджетна дотація за утримання телиць у віці з 12 до 15 місяців;
  • компенсація вартості придбаного високорепродуктивного, сертифікованого насіння нішевих культур (жито, гречка, просо, кмин, сочевиця) та лікарських культур вітчизняного виробництва.

Коштами обласного бюджету можуть скористатися: особисті селянські господарства, які утримують 3 і більше корів; фізичні особи-підприємці, фермерські господарства, які мають в обробітку до 30 га землі; сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи.

 

Крайній термін подання заявок до 13 грудня 2023 року

Документи для участі в конкурсі приймаються за адресою:

м. Хмельницький, вул.. Свободи, 70 управління розвитку агропромислового комплексу та земельних відносин облдержадміністрації, каб.314

Довідки за телефоном: (0382) 79-49-00 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора