ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День пам’яті та примирення

Дата: 08.05.2023 11:21
Кількість переглядів: 120

Фото без описуЩороку 8 травня в Україні та світі відзначають День пам’яті та примирення. 

Фронт двічі прокотився землями України — спочатку із заходу на схід, потім зі сходу на захід. Мільйони українців поклали життя заради перемоги над нацизмом і відновлення миру. 

Ніколи знову! На жаль, нині це гасло не спрацювало. Вкотре. Знову.
У 2023 році Україна другий раз вшановує День пам'яті та примирення в умовах повномасштабного вторгнення рф. Під час цієї війни росія здійснює чимало жахливих злочинів як проти українських військових, так і проти цивільного населення.

Ми пам'ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам'ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об'єднані нації. Ми пам'ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона — запорука неминучості нашої перемоги сьогодні. 

Історія свідчить: наш народ - непереможний! Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист рідної Вітчизни, її свободи і незалежності. 

Сьогодні ми поклали квіти до меморіалу слави, вшановуючи пам’ять наших земляків. Вічна слава тим, хто не повернувся з війни. Низький уклін і глибока шана ветеранам та тим, хто захищає наш сьогоднішній день і виборює майбутній.  

Слава захисникам України різних часів! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора