ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Великоднем!

Дата: 16.04.2023 08:23
Кількість переглядів: 117

Фото без описуВеликдень – світле свято воскресіння та очищення, що об’єднує людей, сповнює серця любов’ю до ближнього. Це привід зібратися всім в колі близьких та рідних,  наповнити оселі радісним сміхом, обіймами та щастям. Та цього року ми знову зустрічаємо Великдень з болем за країну, за своїх рідних і весь наш Український народ. У цей складний час боротьби за майбутнє нашої країни, ми мусимо не тільки захищатися від ворога, але і знаходити в собі сили на духовному рівні.

Сьогодні в своїх молитвах ми просимо в Бога миру для нашої країни, захисту для синів і дочок України, що боронять нашу землю, наше право жити і бути вільними. Нехай наші герої відчують підтримку та визнання за їх відвагу та самопожертву, а наша країна зазнає перемоги над ворогом.

В цей день бажаю всім Божого благословення, здоров’я і добробуту! Нехай непереможний дух всепрощення, надії і любові супроводжує кожного з вас, а  світле свято Христового Воскресіння дасть силу перебороти усі труднощі! Бажаю нашим воїнам міці, сил та здоров’я в боротьбі за нашу країну, а їхнім родинам – терпіння та мужності у цей складний період.

Миру нам усім! Доброго і світлого майбутнього нашій Україні!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою,
міський голова Костянтин Черниченко, 
депутати Волочиської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора