ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття "класу безпеки" у Волочиському НВК

Дата: 09.03.2023 14:37
Кількість переглядів: 148

Фото без описуУ Волочиському навчально-виховному комплексі сьогодні відбулося відкриття "класу безпеки". Учням провели відкриту виховну годину на тему "пожежна безпека в побуті", розповіли про найпоширеніші причини пожеж в домашніх умовах, правила поведінки у разі виникнення пожежі та основні етапи пожежогасіння.

На відкритті були присутні голова Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук, представники Головного та Районного управлінь ДСНС України у Хмельницькій області, а також Волочиський міський голова Костянтин Черниченко. Це дуже важлива ініціатива, яка допоможе учням отримати необхідні знання та навички з пожежної безпеки, що може зберегти їх життя у майбутньому.

На відкритті відзначили учнів Волочиського навчально-виховного комплексу, які активно долучаються до проведення заходів з безпеки. Окрім того, Волочиською міською радою були відзначені працівники ДСНС, які надали важливу допомогу в організації "класу безпеки" та сприяли підвищенню рівня безпеки в школі. 

Ми раді, що у наших навчальних закладах є прагнення дбати про безпеку своїх учнів та навчити їх правильно реагувати на небезпечні ситуації. Такі заходи допомагають формувати свідоме ставлення до безпеки та виховують в учнів культуру безпеки та відповідальність. Маємо надію що невдовзі такі класи з’являться у кожній школі нашої громади.

Вдячні усім присутнім за підтримку та активну участь у реалізації цього проекту. Це ще один крок до безпеки школярів. Нехай наші діти завжди будуть здоровими та захищеними!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора