ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вистояли – переможемо!

Дата: 24.02.2023 09:22
Кількість переглядів: 112

Фото без описуСьогодні, 24 лютого, виповнюється рівно рік від початку злочинного повномасштабного вторгнення росії в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яка триває вже 9 років. Цей ранок розділив життя всіх нас на ДО та ПІСЛЯ.

Метою російської агресії є не просто загарбання територій, а знищення нашої національної ідентичності, геноцид українського народу. Російська держава й ідеологія рашизму, яку сповідує російський політикум, офіційно заперечують існування українців як окремої нації, а ті, хто не погоджуються з цим, підлягають фізичному знищенню.

За рік, що минув від повномасштабного вторгнення, Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.

Рік запеклої боротьби, рік важких днів і ночей, рік болючих втрат, але й також рік сили, хоробрості та звитяги, та головне – віри у Перемогу! Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі. Тож ми всі повинні й надалі залишатися згуртованими для перемоги над агресором і розбудови демократичної правової держави в сім’ї європейських народів.

Вистояли – переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора