ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

 Волочиська громада знову отримала сумну звістку про втрату воїна.

Дата: 13.02.2023 10:42
Кількість переглядів: 206

Фото без описуЗагинув ще один Герой, патріот, захисник – старший солдат Гуменний Олександр Володимирович.

Народився Олександр 1 липня 1992 року у селі Куровечка, Волочиського району, Хмельницької області. Навчався в Гречанській, а потім в Соломнянській ЗОШ І-ІІІ ступенів яку закінчив у 2009 році. З 2009 до 2010 року навчався в Волочиському аграрно професійному ліцеї де отримав спеціальність електрозварювальника.

У 2010 був призваний на строкову службу, а вже в 2013 році підписав контракт з ЗСУ. У 2016 боронив нашу державу в зоні проведення АТО. Отримав статус учасника бойових дій та був нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції». В 2021 році нагороджений медаллю «10 років сумлінної служби».

З серпня 2022 року захищав Україну від російських окупантів на сході.

Загинув 7 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання в районі села Водяне Донецької області. Олександр віддав своє життя за свободу і незалежність нашої держави та до останнього подиху був вірним військовій присязі.

Волочиська громада щиро співчуває дружині, доньці, батькам, сестрі, усім рідним і близьким загиблого воїна. Доземно вклоняємося нашому воїну – захиснику.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора