ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обікрала знайому пенсіонерку після спільного розпиття алкоголю

Дата: 10.01.2023 16:57
Кількість переглядів: 352

Фото без описуЗа публічного обвинувачення Волочиської окружної прокуратури суд визнав винною 35-ручну жінку у крадіжці в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України) та викраденні офіційного документу з корисливих мотивів (ч. 1 ст. 357 Кримінального кодексу України). Її засуджено до 5 років позбавлення волі.

У липні цього року потерпіла зустріла знайому. Вони вирішили відсвяткувати зустріч і попрямували до дому пенсіонерки. Після спільного розпиття алкоголю, 35-річна жінка в сусідній кімнаті знайшла та викрала банківську картку потерпілої, на яку остання отримувала пенсію.

Після цього крадійка залишила будинок пенсіонерки та попрямувала до магазинів, де шляхом безконтактного розрахунку через термінал сплачувала банківською карткою потерпілої за купівлю алкогольних напоїв, цигарок та інших продуктів харчування. Таким чином, жінка викрала з банківської карти потерпілої близько 1700 грн.

Як виявилось, засуджена раніше неодноразово притягувалась до кримінальної відповідальності за крадіжки, відбувала покарання у вигляді позбавлення волі, мала непогашену судимість.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора