ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2022 11:14
Кількість переглядів: 126

Фото без описуЩирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Органи місцевого самоврядування є найближчими до мешканців, саме вони несуть відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх жителів. Це люди, на чиїх плечах лежить відповідальність за громаду.

Особливою роль органів місцевого самоврядування стала в часи нападу російського агресора. Вони проявили себе об’єднавчою силою, яка підтримує бойовий дух і патріотизм. Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями відстояти свою незалежність, територіальну цілісність та продовжувати будівництво Української держави європейського зразка.

Висловлюю слова вдячності депутатам міської ради, членам виконавчого комітету, та всім працівникам місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашої Волочиської територіальної громади. Дякую також і ветеранам органів місцевого самоврядування. Їхній багатий досвід та напрацювання допомагають подолати багато складнощів у цей вкрай важкий час.

Бажаю вам миру, міцного здоров’я, щастя, добра, нових звершень, впевненості у завтрашньому дні, натхнення для подальшої праці на благо громади! Нехай щира людська вдячність та повага будуть нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігріває серця серед щоденних турбот.

Не втомлюємося дякувати Збройним Силам України, а також тим працівникам органів місцевого самоврядування, які сьогодні несуть службу та щоденно відстоюють нашу державність, а разом з тим і можливість розбудовувати місцеве самоврядування та робити нашу громаду кращою, на скільки це можливо в нинішніх умовах.

З повагою, міський голова
Костянтин ЧЕРНИЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора