ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці!

Дата: 14.10.2022 09:21
Кількість переглядів: 211

Щиро вітаємо  вас зі святом мужності і патріотизму - Днем захисника України! Це особливий день для українців – єдине релігійне свято - Пресвятої Покрови, яке є одночасно національно-патріотичним та державним, а також датою створення Української повстанської армії.

Кожному і кожній, хто захищає Україну — вічна слава і пошана! Ви робите справжній подвиг тому, що ваші серця хоробрі, а душі незламні.

Низький уклін всім землякам, хто захищє цілісність і суверенітет нашої держави. Велика вдячність і повага тим, хто сьогодні відстоює наш мир і спокій. Ми у ваших надійних руках! Залишайтеся такими ж сильними, добрими, мудрими і обов’язково повертайтеся додому!

У цей день ми також вітаємо всіх небайдужих та свідомих громадяни, які своєю працею, сумлінною професійною діяльністю, волонтерською роботою забезпечують захист нашої держави у всіх сферах життя.

Дякуємо всім, хто береже спокій наших рідних, наших дітей і наших осель.

Бажаємо усім захисникам та захисницям міцного здоров’я, сили духу і мужності, благополуччя та добробуту кожній українській родині, а Україні – перемоги та мирного неба.

Ми молимося за кожного, хто боронить нашу вітчизну. Вічна пам’ять, тим, хто назавжди лишився у наших серцях, чиї прізвища  викарбовано на сторінках української історії!

З Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці. З днем створення УПА!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора