ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працюємо над ефективною роботою комунальних підприємств

Дата: 14.07.2022 14:42
Кількість переглядів: 593

Фото без опису

13 липня відбулася виробнича нарада КП МК «ЖИТЛОСЕРВІС» (колишнє КП ЖЕК) за участю міського голови Костянтина Черниченка, директора підприємства Сергія Пазюка, начальника профільного відділу міської ради Михайла Рома, членів профільної комісії з питань ЖКГ, розвитку інфраструктури, комунальної власності громади, енергозбереження та транспортування (голова комісії – Володимир Каленюк). 

Метою наради було вивчення проблемних питань діяльності підприємства в умовах воєнного стану, збільшення вартості паливо-мастильних матеріалів та ремонтних запчастин, терміни введення в експлуатацію сміттєсортувальної лінії і поводження з твердими побутовими відходами у громаді. Обговорено шляхи вирішення проблемних питань. 

Директор «Житлосервісу» озвучив звіт про фінансово-господарську діяльність підприємства за 6 місяців поточного року. Так, рівень розрахунків за надані послуги обслуговування будинків та прибудинкових територій становить 93,3%, за послуги вивезення та захоронення твердих побутових відходів - 86.1%. Було запропоновано дієві пропозиції щодо рентабельної роботи підприємства, окреслено основні питання в роботі з боржниками, комісію ознайомлено з матеріально-технічною базою підприємства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора