ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З святом, податківці!

Дата: 02.07.2022 11:56
Кількість переглядів: 821

Фото без опису

Шановні податківці! Вітаємо вас з професійним святом - Днем працівника Державної податкової служби України!

Важко переоцінити роль податкової служби у забезпеченні функціонування правової демократичної держави, а тим більше у воєнний стан. І зараз, дивлячись на вашу роботу, ми можемо з впевненістю стверджувати – Україна має ефективно діючу податкову службу, здатну забезпечити виконання податкового законодавства в будь-який надважкий період для країни. Робота з платниками податків – завжди була вашим пріоритетом. І зараз, завдяки цій роботі, кожен чітко усвідомлює важливість налагодження ділових і прозорих партнерських стосунків між державою і бізнесом.

Високий професіоналізм, сумлінна служба, вірність своєму обов’язку, компетентність, відповідальність – це все риси сучасного українського податківця. Своєю повсякденною працею ви сприяєте наповненню бюджетів усіх рівнів та виконанню соціальних програм.

У цей святковий день сердечно бажаємо вам принциповості і відповідальності в повсякденній роботі. Нехай кожен день наповнює вас енергією оновлення, дарує оптимізм і наснагу. Вам і вашим родинам – міцного здоров'я, щастя, нових професійних досягнень та благополуччя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора