ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Хмельницькій області запустили чат-бот для пошуку роботи

Дата: 11.05.2022 10:50
Кількість переглядів: 409

У ці нелегкі часи Хмельницька обласна державна адміністрація не залишається осторонь і хоче якомога більше допомагати своєю IT експертизою.

Пошук роботи – наразі актуальний запит серед переселенців. Тому командою Master of Code Global, разом з Цифровою трансформацією Хмельниччини, було створено чат-бот для розміщення вакансій у Хмельницькому та області.

Як працює чат-бот:

Роботодавець розпочинає активну сесію із чат-ботом, у декілька кліків вносить необхідну інформацію про вакансію та підтверджує її. Після цього, сформована вакансія потрапляє на розгляд модератора, після чого може бути схвалена або не схвалена для публікації у відповідному телеграм-каналі.

- Чат-бот для роботодавців: "Пошук працівників Хмельниччина" https://t.me/employer_hm_bot

- Телеграм канал для кандидатів, що шукають роботу: “Робота на Хмельниччині" https://t.me/jobs_hm

Для чого створили чат-бот:

Оскільки з початком війни, велика кількість людей перемістилися зі східних регіонів, значно виріс попит на робочі місця. При цьому є підприємства, які активно шукають працівників.

Тому був розроблений чат-бот для швидкого розміщення вакансій та реалізована ідея спрощення комунікації між роботодавцем та кандидатом через Telegram-канал, які валідуються модератором державного органу.

Будемо вдячні за поширення цієї новини, щоб якомога більше людей мали можливість скористатись чат-ботом.

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора