ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оповіщення військовозобов'язаних у Волочиській громаді

Дата: 28.04.2022 13:43
Кількість переглядів: 740

Фото без описуУ зв’язку із введенням  в Україні воєнного стану та проведенням заходів загальної мобілізації (Указ Президента України «Про загальну мобілізації» від 24 лютого 2022 року №69/2022) на території Волочиської ОТГ проводяться заходи оповіщення військовозобов’язаних, які без поважних причин не з’явилися до сьомого відділу хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Заходи оповіщення проводяться працівниками органів місцевого самоврядування,  а також особовим складом сьомого відділу Хмельницького РТЦК та СП разом із співробітниками національної поліції МВС України.

Мешканцям Волочиської громади потрібно мати з собою військово-облікові документаи та документи, що посвідчують особу. При оповіщенні громадян шляхом вручення ним персональних повісток для звірки облікових даних такі громадяни повинні надати військово-облікові документи та документи що посвідчують особу.

Оповіщені громадяни повинні з’явитися до сьомого відділу Хмельницького РТЦК та СП  у вказану у повістці дату (з понеділка по суботу з 08.00 по 18.00) для звірки облікових даних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора