ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Місто-побратим Волочиська Мєхув висловив солідарність з Україною

Дата: 29.03.2022 10:12
Кількість переглядів: 601

Фото без описуМіська Рада міста Мєхув прийняла Ухвалу №ХХХІІ/536/2022 про висловлення солідарності з Україною та підтримку вступу України до Євросоюзу. 
«Ми закликаємо підтримати негайний вступ України до Євросоюзу за спеціальною спрощеною процедурою. Ми сподіваємося, що міжнародна солідарність і одностайність у питанні України дозволять знайти дипломатичне вирішення нинішньої кризи», - йдеться в обґрунтуванні рішення. 
Текст Ухвали міської ради міста Мєхув: 
«На підставі ст. 18 ч.1 Закону від 8 березня 1990 року про самоврядуваня на рівні гмін (Вісник Законів 2022р., поз. 599),у зв'язку з Ухвалою №ХVII/242/2016 Міської ради міста Мєхув про співпрацю з Волочиською міською об’єднаною територіальною громадою, постановляємо наступне: 
1. Міська рада міста Мєхув солідаризується з українським народом у зв’язку з агресією Росії. 
2. Міська рада міста Мєхув, маючи на увазі звернення ради партнерського міста Волочиська (Розпорядження Волочиської міської ради територіальної громади міста Волочиська від 1 березня 2022 р.) про термінове приєднання України за спеціальною процедурою до Євросоюзу, підтримує вищевказане звернення. 
3. Зобов’язується голову міської ради міста Мєхув передати це звернення Міської ради міста Мєхова – голові Ради Міністрів, міністрові закордонних справ, Малопольському воєводі та Асоціації гмін та повітів у Малопольщі. 
4. Постанова набирає чинності з дня її прийняття».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора