ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Опорній школі бути!

Дата: 14.02.2022 09:07
Кількість переглядів: 558

Фото без описуВідповідно до розпорядження міського голови від 25 січня 20222 року № 14-р «Про проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти Волочиської міської ради»  11 лютого у міській раді відбулося засідання конкурсної комісії з визначення опорного закладу загальної середньої освіти. У засіданні комісії взяв участь міський голова Костянтин Черниченко. На конкурс було заявлено 2 учасники: Волочиські загальноосвітні школи І-ІІІ ст. № 1 та № 5. Керівники вище згаданих закладів Олександр Пересунько та Віктор Лінник в повному обсязі представили конкурсній комісії можливості закладів, які відповідають вимогам Положення про опорний заклад освіти.

Також було подано Стратегію розвитку кожного закладу у статусі опорного: надання послуг з підвезення дітей із сіл громади, де заклади освіти відсутні; функціонування філій опорного закладу; забезпечення якісної освіти для дітей з особливими освітніми потребами.

Згідно вимог Порядку про конкурс директори шкіл висвітлили опис інвестиційних потреб для покращення матеріально-технічної бази закладів.

Члени комісії мали можливість вкотре побачити можливості закладів  за допомогою мультимедійного супроводу виступу кожного керівника: фото, колажі, діаграми, порівняльні таблиці, тощо.

В результаті обговорення членами комісії матеріалів, поданих керівниками закладів на конкурс, було прийнято рішення про відповідність обох закладів вимогам опорних та підтримано одноголосно їхні наміри щодо набуття нового статусу.

 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора