ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Висловлюємо свої співчуття.

Дата: 08.02.2022 22:10
Кількість переглядів: 499

Фото без описуВолочиська міська рада, працівники культури та аматори народного мистецтва Волочищини - у глибокій жалобі. 07 лютого 2022 року, після тривалої боротьби з  важкою хворобою, на 85 році життя пішла за межу вічності Людина з великої букви, одна з кращих працівників галузі, талановитий фахівець, музичний педагог, викладач з теоретичних дисциплін Волочиської дитячої школи мистецтв Поліна Григорівна ЗЮЛКОВСЬКА.
Поліна Григорівна народилася в жовтні 1937 року в селі Антонівка Новоушицького району Хмельницької області в сім'ї робітників.
Із 1956 року навчалася в Кам'янець-Подільському культосвітньому училищі, а з 1960 року - у Хмельницькому музичному училищі.
Із 1964 року працювала викладачем з теоретичних дисциплін у Волочиській ДШМ, виховала багато поколінь учнів. 
Поліна Григорівна Зюлковська була надзвичайно життєрадісною, енергійною, порядною та щирою людиною з великим серцем й відкритою душею, усе своє життя присвятила музиці.
Світла пам’ять про Поліну Григорівну назавжди залишиться в серцях колег та друзів. Хай волочиська земля, яку вона так любила, буде їй пухом! Висловлюємо свої співчуття рідним, глибоко сумуємо з ними в цю важку хвилину!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора