ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

7 грудня - День місцевого самоврядування в Україні!

Дата: 07.12.2021 10:32
Кількість переглядів: 776

Фото без опису

Шановні працівники органів місцевого самоврядування,
депутати, члени виконавчого комітету!

 

Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування! Вашим професіоналізмом, патріотизмом, енергією твориться історія самоврядності України.

Розвиток і добробут нашої країни, як незалежної держави тісно пов’язаний з піднесенням місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю. Ми впевненні, що місцеве самоврядування і надалі буде запорукою збереження миру і злагоди в суспільстві, суттєвим стимулом для економічного зростання, досягнення нових здобутків на ниві зміцнення Української державності.

 

Нехай цей урочистий день додасть усім Вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу. Дякуємо Вам за любов до рідного краю, креативність і ініціативу, небайдужість до проблем громади та активність у громадсько-політичному житті. Лише разом з вами, спільною працею та з великим бажанням ми зробимо Волочиську громаду кращою!

 

Слова вдячності надсилаємо ветеранам місцевого самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Впевненні, що їхній багатий досвід стане твердою опорою в роботі для кожного з нас.

Бажаємо усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку, добробуту, злагоди і миру. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора