ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання до 30 річчя Збройних сил України

Дата: 06.12.2021 17:30
Кількість переглядів: 796

Фото без описуШановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України, дорогі ветерани!


6 грудня ми відзначаємо 30 річницю з дня заснування Збройних Сил України. Це свято тих, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати нашу державу, її суверенітет і незалежність.  

Ви призвані до Збройних сил України і захищаєте нашу землю від агресора. Сьогодні Ваше свято, бо українське військо сильне Вами. Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди. Ми вдячні всім, хто захищає нашу рідну землю від ворожих військ, хто став на захист Вітчизни за першим її покликом!

Ми переконані, щo навіть у найскладніших умoвах ви залишитеся вірними присязі, спрямуєте всі свoї сили й прoфесійну майстерність на підтримання висoкoї бoйoвoї гoтoвнoсті, дисципліни та oрганізoванoсті.


З нагоди вашого професійного дня прийміть щирі вітання від Волочиської міської ради. Бажаємо Вам добра, родинної злагоди, здоров’я, щастя й нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові. Козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд. Мирного неба, благополуччя та процвітання нашій державі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора