ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Викрито та припинено діяльність трьох гральних закладів у місті Волочиську!

Дата: 03.12.2021 11:30
Кількість переглядів: 707

Фото без описуЗа процесуального керівництва працівників Волочиської окружної прокуратури СВ ВП №2 Хмельницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).

В межах вказаного провадження, у взаємодії та координації працівників прокуратури та поліції, 02 грудня 2021 року, викрито та припинено діяльність трьох гральних закладів у місті Волочиську.

Як повідомив керівник Волочиської окружної прокуратури Сергій Стецюк, у ході санкціонованих обшуків, проведених у приміщеннях, де незаконно організовано гральний бізнес, виявлено та вилучено 11 одиниць комп’ютерної техніки, яка використовувалась у злочинній діяльності.

На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також вживаються заходи до встановлення осіб, причетних до вчинення вказаного злочину.

З метою забезпечення збереження речових доказів та подальшого проведення відповідних експертиз, до суду скеровано клопотання про накладення арешту на вилучене майно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора