ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету міської ради №18

Дата: 25.11.2021 09:22
Кількість переглядів: 819

Фото без опису24.11.2021р. відбулось чергове засідання виконавчого комітету Волочиської міської ради.

Першим питанням засідання було присвоєння звання «Почесний працівник освіти Волочиської громади» та нагороджено нагрудним знаком Ніколюка Василя Васильовича – тренера викладача вищої категорії з гандболу Волочиської ДЮСШ. Всі члени виконкому одноголосно проголосували про відначення Василя Васильовича цим почесним званням.

Під час розгляду питань, винесених на порядок денний, які безпосередньо стосуються забезпечення життєдіяльності громади в різних галузях, заслухали начальника фінансового відділу Н. Ром, яка надала інформацію стосовно податкового боргу та проведену роботу по його зменшенню. По блоку питань щодо присвоєння адрес житловим будинкам, затвердження містобудівних умов та обмежень доповів начальник відділу містобудування та архітектури В. Осовітній.

Начальник відділу із забезпечення роботи центру надання адміністративних послуг В. Чорняк доповіла стосовно збільшення переліку адмінпослуг, які надаються через ЦНАП Волочиської міської ради. Вже незабаром жителі Волочиської громади крім усього, зможуть оформляти українські та закордонні паспорти, отримувати водійські посвідчення та свідотства про реєстрацію транспортного засобу у нашому ЦНАП.

Окремим питанням на розгляд виконавчого комітету було винесено організацію відзначення та популяризацію в громаді пам’ятної дати – 80-ти річчя створення УПА.

З метою увіковічнення пам’яті про боротьбу української повстанської армії за незалежність України проти нациських окупантів під час ІІ світової війни та московсько-більшовицького режиму прийнято рішення про визнання червоно-чорного прапору і застосування його на рівні державної символіки на території громади.

Організаційному відділу доручено розробити план заходів по відзначенню 80-ї річниці створення УПА, яке буде відзначатись 14.10.2022р. (проведення круглих столів, навчально-виховних заходів, культурно-мистецьких виставок архівних документів, речових пам’яток і фотоматеріалів з тих часів). На основних в’їздах в громаду встановити флагштоки для розміщення державного та червоно-чорного прапорів.

Загалом усі питання, винесені на порядок денний було розглянуто та проголосовано, прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора