ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання робочої групи з питань сплати податків та наповнення міського бюджету Волочиської територіальної громади!

Дата: 08.11.2021 15:42
Кількість переглядів: 609

Фото без опису08 листопада  2021 року в приміщенні Волочиської ДПІ  відбулось  засідання робочої групи з питань сплати податків та наповнення міського бюджету Волочиської територіальної громади.

В засіданні робочої групи приймав участь начальник Волочиської ДПІ Саланський А.М., начальник  фінансового відділу Волочиської міської Ради Ром Н.П. та інші члени робочої групи.

В ході зустрічі обговорювались слідуючі питання:

  • Підведено підсумки виконання міського бюджету за десять місяців 2021 року та обговорено перспективи виконання бюджетних призначень;
  • Проведено аналіз сплати акцизного збору платниками. Заплановано провести зустріч з суб’єктами господарювання , які здійснюють реалізацію підакцизних товарів та по яких відмічається тенденція заниження реалізації підакцизних товарів;
  • Обговорено питання щодо приросту боргу до бюджету Волочиської МТГ, та розроблено заходи щодо погашення боргу в поточному році , в тому числі по фізичних особах по сплаті податку на нерухоме майно та земельного податку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора