ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Регіональний план управління відходами у Хмельницькій області (РПУВ) до 2030 року, який пропонується до затвердження.

Дата: 10.08.2021 08:54
Кількість переглядів: 870

Фото без описуПроєкт  розроблено та представлено за експертної  підтримки міжнародної компанії SEURECA (Veolia Group), яка працює в різних країнах світу, в рамках проекту “Поводження з ТПВ у м. Хмельницькому” Рамкової Програми ЄБРР «Зелені міста 2» за рахунок коштів гранту, наданого Інвестиційним фондом сусідства ЄС.

Цей план надзвичайно важливий, оскільки він встановлює основні принципи і правила поводження з відходами в регіоні та визначає три основні кластери, де будуть сконцентровані усі необхідні об’єкти для інфраструктури поводження з відходами, розташування майбутніх полігонів, комплексів з переробки, перевантажувальних станцій, фінансову модель розбудови ефективної регіональної системи управління відходами, що має забезпечити сталий розвиток регіону, покращення екосистеми та здорове і безпечне майбутнє мешканцям, від малого села до великого міста.

Фото без опису
 

Регіональний план управління відходами співпадає зі  схемою санітарного очищення  Волочиської міської територіальної громади затвердженої рішенням виконавчого комітету від 14.04.2021 року №203, зокрема передбачається будівництво сміттесортувального комплексу на території полігону твердих побутових відходів Волочиської міської ради Хмельницької області, як вже розпочато в березні 2021 року. Планується збір і сортування відходів та їх перевантаження і доставка на центральний кластер №1 тих, які не підлягають переробці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора