ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працюємо прозоро та відкрито.

Дата: 11.06.2021 13:54
Кількість переглядів: 1062

Фото без описуНа виконання Плану заходів з питань детінізації доходів громадян та зайнятості населення Волочиської міської ради на 2021 рік, за дорученням голови Робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення Волочиської міської територіальної громади (далі - Робоча група) 08.06.2021 року проведена виїзна інформаційно – роз’яснювальна кампанія за участю головного державного інспектора Управління Держпраці у Хмельницькій області Мельничука С.С.

Мета кампанії – розв’язати проблему легалізації трудових відносин з найманими працівниками, виплати легальної заробітної плати та встановлення їм економічних, соціальних та трудових гарантій.

На жаль в ході проведення кампанії встановлено факти не задекларованої праці. Інформація про роботодавців які не дослухались до наших рекомендацій та не уклали трудові договори із найманими особами буде направлена до органів, які уповноважені здійснювати конроль з таких питань.

Небезпека «тіньової» зайнятості, як і «тіньової» заробітної плати, полягає не стільки в тому, що бюджет недоотримує кошти у вигляді несплачених податків та відрахувань до Пенсійного фонду, а й у тому, що громадяни ризикують втратити право на пенсію, право на оплату лікарняного, право на допомогу у зв’язку з безробіттям, право на гарантований розмір заробітної плати.

Шановні підприємці! Офіційне оформлення трудових відносин та легалізація робочих місць для роботодавця – це позитивний імідж та репутація надійного партнера, що є запоркуою процвітання бізнесу та примноження прибутків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора