ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Дитинство Надзбруччя»

Дата: 01.06.2021 11:54
Кількість переглядів: 1101

Фото без опису29 травня, в суботу, парк культури та відпочинку перетворився у Країну Дитинства, в якій здійснювалися найзаповітніші дитячі мрії, відбувалися нові відкриття, вирував розмай дитячих талантів! Із самого ранку там панував радісний святковий настрій. Діти зі всієї Волочиської громади поспішали на свято «Дитинство Надзбруччя» разом з батьками, вчителями та друзями.

Захід відбувся за ініціативи та фінансової підтримки Волочиської міської ради та Благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч».

Свято зібрало в дружньому колі талановитих, обдарованих дітей, лідерів учнівського самоврядування. Зі словами вітання до дітей та їхніх батьків звернувся Народний депутат України Сергій Лабазюк, нагородивши юних талантів грамотами та цінними подарунками. В свою чергу голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк привітала підростаюче покоління волочисців, вручивши відзнаки та подарунки. Міський голова Костянтин Черниченко висловив слова вдячності дітям за підтримку позитивного іміджу Волочиської громади, адже наші вихованці завжди в числі переможців та призерів різноманітних обласних та всеукраїнських конкурсів і змагань. Кращим з кращих були вручені почесні грамоти з грошовими винагородами. Наймолодших учасників свята привітала депутат Хмельницької обласної ради Аліна Коваль.

А святкову концертну програму дарували всім присутнім кращі дитячі колективи міста! Вони запалювали своєю енергією, драйвом, зачаровували ліричністю і мелодійністю.

Свято продовжилося на «Острові дитинства». Малюки отримали подарунок, який підготував до свята Благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч» – оновлений дитячий майданчик, адаптований під сучасні стандарти і зручний для ігор.

Фото без опису

Також з малюками розважалися веселі аніматори, їх чекали майстри аква-гриму та розваги на атракціонах та каруселях.

Діти розважалися на батутах та співали караоке. Аби свято було сповнене усмішок, радості, позитивних емоцій, прекрасних мрій та світлих надій подбали дорослі, які постійно піклуються про те, щоб дитинство мешканців нашої громади було щасливим, навчання комфортним, дозвілля змістовним і насиченим!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора