ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дивувала талантами Волочиська громада!

Дата: 25.05.2021 11:37
Кількість переглядів: 1404

 

Фото без описуРозмай дитячих талантів вирував 24 травня 2021р. у ЦКД «Гармонія» ім. М. Чепелюка. Своїми вміннями та творчістю ділилися вихованці гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості, учні закладів загальної середньої освіти нашої громади на обласній виставці декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, яку юні митці присвятили рідному Волочиську «Тобі, рідне місто, наша творчість барвиста!».

Піснею «Приїжджайте в наше місто» захід розпочали учасниці вокальної групи «Перлинки» Будинку дитячої та юнацької творчості. Екскурсію виставкою майстерно і цікаво провели вихованці гуртка «Акторська майстерність» Лілія Умрихін та Ілля Мамрега (керівник гуртка Філіпченко Р.Є.).

Підтримати талановитих дітей та їх наставників на творче свято завітали начальник відділу освіти, молоді та спорту Волочиської міської ради Плотнікова Алла Миколаївна та керівник громадської приймальні народного депутата Сергія Лабазюка Ряба Валентина Степанівна.

Члени журі, завідувач навчально-методичним відділом художньо-естетичного виховання школярів Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Стельмах Інна Анатоліївна та методист відділу Митко Оксана Миколаївна високо оцінили представлені на виставку роботи. Складністю виконання, естетичним виглядом вирізнялись роботи вихованців гуртків «Чарівний бісер», «Паперопластика», «М’яка іграшка» (керівники гуртків Ковальова Т.В.,Вінічук Л.З., Чайка Н.О.) Привернули увагу роботи вихованців гуртка «Вироби зі шкіри» (керівник гуртка Бугай В.Г.) який працює при Клининському НВК. Вражали досконалістю експонати образотворчого мистецтва. Всі вони створені юними художниками, які розвивають свій талант у студії образотворчого мистецтва «Кольорова палітра» Будинку дитячої та юнацької творчості та у Полянській ЗОШ І-ІІІ ст. Цьогоріч вихованці Єрменчук-Гручман Г. М. здобули високі нагороди на Всеукраїнському фестивалі, присвяченому Дню Землі та поповнили скарбничку досягнень Хмельниччини. Також стали переможцями в номінації «Гончарство» та «Графіка» обласної виставки «Знай і люби свій край». А в техніці «Батик» вже традиційно тримають першість, вражають членів журі своєю майстерністю та креативністю вихованці студії «Кольорова палітра» БДЮТ, яких навчає молодий талановитий педагог Стасюк Т.С.

Директор Будинку дитячої та юнацької творчості Кінь О.О. зазначила, що команда юних умільців нашої громади посіла ІІ командне в обласному етапі виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край!»

В рамках виставки було проведено майстер-класи. У вихованців гуртка «Паперопластика» (керівник гуртка Вінічук Л.З.) Тетяни Шимчинської та Вероніки Канчалаби присутні мали змогу навчитися виготовляти листівки у техніці квілінг. Поліна Колесник та Ілона Юрчук, вихованки гуртка «Плетіння гачком» (керівник гуртка Кінь О.О.), майстерно працювали гачком та пропонували вив’язати сувенір «Кольорові серця». Познайомитись ще з однією цікавою технікою «граттаж» запрошували вихованці студії «Кольорова палітра» Софія Серветник та Ангеліна Безноса(керівник гуртка Стасюк Т.С.) . Із давнім мистецтвом писанкарства знайомили Олександра Качановецька та Світлана Ліщук (керівник гуртка Демчук Г.М.)

 А разом із вихованкою гуртка «Народна творчість» Анною Овсяніковою та керівником гуртка Ковальовою Т.В. члени журі виготовили власноруч ляльку-мотанку, яка, сподіваємось, стане справжнім родинним оберегом і гарною згадкою про перебування у нашому мальовничому Волочиську.

На заході панувала доброзичлива, піднесена та творча атмосфера. Усі присутні отримали задоволення від зустрічі із юними талантами нашої громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора