ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України новий голова

Дата: 16.02.2021 13:30
Кількість переглядів: 1070

Фото без описуМинулого тижня в онлайн-форматі відбулось голосування за нового голову та членів Правління регіонального відділення АМУ, які представлятимуть громади Хмельниччини на всеукраїнському рівні. У голосуванні взяли участь більшість голів громад-членів АМУ в Хмельницькій області у тому числі і наш міський голова Костянтин Черниченко.

Чинний голова, АМУ - мер Славути Василь Сидор запропонував кандидатуру міського голови Хмельницького Олександра Симчишина, який в результаті отримав одноголосну підтримку від колег-голів громад. Таким чином він очолюватиме Хмельницьке регіональне відділення Асоціації міст України протягом найближчих 2 років.

Також відбулося голосування за голів, які увійдуть до складу Правління АМУ – керівного органу Асоціації міст України, куди кожна область делегує своїх представників. Кандидатура мера Славути, попереднього голови РВ, котрий очолював представництво АМУ на Хмельниччині з 2014 року, Василя Сидора, яку озвучив новообраний голова регіонального відділення Олександр Симчишин, була підтримана одноголосно.

Крім того, під час Загальних зборів було прийнято рішення рекомендувати АМУ включити до Правління представників районних та обласних рад. Олександр Симчишин, голова Хмельницького РВ АМУ, підтримав пропозицію колег і рекомендував на цю посаду очільника Кам’янець-Подільської районної ради Михайла Сімашкевича.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора