ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вручення премій молоді нашої громаді!

Дата: 31.12.2020 08:12
Кількість переглядів: 396

Фото без опису30 грудня 2020 року голова Хмельницької обласної державної адміністрації Гамалій Сергій В’ячеславович вручив премії та стипендії кращим молодим людям області за вагомий внесок у розвиток спорту вищих досягнень, у розбудову фізкультурно-спортивного руху та різні сфери суспільного життя.

Володарями цих відзнак від нашої громади у різних категоріях стали четверо молодих та перспективних людей:

-Барвінський Михайло - налагоджувальник верстатів і маніпуляторів з програмним керуванням Волочиського машинобудівного заводу заводу ПАТ «Мотор Січ».

-Оліх Денис - очільник громадської організації «Волочиська молодіжна рада Хмельницької області».

-Ямкова Вікторія - учениця Полянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, переможець багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів та фестивалів образотворчого мистецтва.

-Флорчук Костянтин - випускник Волочиської ДЮСШ 2020 року, чемпіон України з веслування серед дорослих та юніорів, майстер спорту України з веслування на байдарках і каное.

Наші земляки були відзначені Почесними грамотами Хмельницької ОДА, пам’ятними подарунками та грошовими винагородами. Ми пишаємось такими молодими людьми, яким творити майбутнє нашої держави та громади, розбудовувати її у різних сферах суспільного життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора