ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету №16

Дата: 30.12.2020 13:13
Кількість переглядів: 381

Фото без опису29.12.2020 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке стало заключним у 2020 році.

На порядок денний було винесено 11 рішень, необхідних для життєдіяльності громади. Зокрема таких як, затвердження штатного розпису Волочиського Комбінату Комунальних Підприємств (ВККП).

Було розглянуто заяви громадян щодо відключення квартир від мереж центрального опалення та гарячого водопостачання і облаштування альтернативного (індивідуального) опалення.

Також надано дозвіл ВКП «Ринок «Центральний» на здійснення торгівлі у вихідний-передсвятковий день 04.01.2021 року.

Проголосовано рішення про звільнення від сплати за комунальні послуги жителів ОТГ, які мають право на пільги відповідно до Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей». А також інші рішення, що регулюють господарську діяльність наших громадян.

На завершення засідання міський голова К. Черниченко привітав всіх присутніх з прийдешніми новорічними святами, та подякував за роботу. Висловив слова вдячності медичним працівникам, які в цей важкий час пандемії з гордістю несуть свій обов’язок. Подякував за співпрацю і підтримку громади народному депутату України від нашого округу Сергію Лабазюку, а також депутатам обласної ради, які обирались від Волочиської громади. Побажав усім керівникам установ та організацій, які працюють на території громади, а також їх колективам міцного здоров’я, сил та наснаги до подальшої роботи та співпраці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора