ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новий рік у новому помешкані!

Дата: 24.12.2020 15:55
Кількість переглядів: 478

Фото без описуВійна, яка розпочалась на сході нашої країни і триває дотепер забрала багато життів, залишила чимало зруйнованих доль та призвела до неможливості і не комфортного проживання на захоплених та зруйнованих територіях. Частина українців змушені були прийняти рішення про переїзд на нове місце проживання. Ці особи у місцях тимчасового перебування, в першу чергу стикнулися із проблемою житла. В державі для таких людей була розроблена програма забезпечення житлом.

Станом на 01.03.2020 року у Волочиській міській об’єднаній територіальній громаді зареєстровано 68 внутрішньо переміщених осіб, з них на квартирному обліку перебувають - 5 сімей. На виконання Програми забезпечення тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб на 2020 рік за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів, виходячи із фінансових можливостей бюджетів на відповідний бюджетний період була проведена процедура придбання житла на вторинному ринку.

Фінансове забезпечення Програми реалізовувалось за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів, виходячи із фінансових можливостей бюджетів на відповідний бюджетний період. Загальна вартість двокімнатної квартири склала 520 тис. грн, з яких з місцевого бюджету було виділено 170 тис. грн і субвенція з державного бюджету склала 350 тис. грн.

В переддень новорічних свят міським головою Костянтином Черниченком було передано ключі від квартири новим жителям. Марина Тахомишева, яка разом з донькою винаймають житло у Волочиську цьогоріч зустрінуть новий рік у новому помешканні.

Робити хороші справи – завжди приємно. Ми надіємось, що сьогодні на одну щасливу сім’ю в нашій громаді стало більше.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора