ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НА ПОКЛІН ДО КОБЗАРЯ

Дата: 09.03.2016 16:12
Кількість переглядів: 1078

Фото без описуТарас Шевченко! Це ім’я дорогоцінною перлиною виблискує у золотій скарбниці світової культури. Це символ чесності, правди і безстрашності, великої любові до людини. Вся творчість великого Кобзаря зігріта гарячою любов’ю до України, пройнята священною ненавистю до ворогів і гнобителів народу.

Тарас Шевченко не тільки співець України, він митець на всі часи, на всі віки для всіх людей на землі. Ми пишаємося тим, що він наш земляк і прагнемо бути достойними його нащадками.

З шаною і любов’ю о 12 годині 9 березня керівництво Волочиської міської ради, райдержадміністрації, районної ради та громадськість міста поклали квіти до пам’ятника «Кобзареві» – Тараса Григоровича Шевченка.

За прагнення волі та незалежності Україна продовжує платити найдорожчим – життям кращих синів і дочок, які не можуть бути рабами на рідній землі. Присутні учасники вшанували хвилиною мовчання загиблих на Сході патріотів. Величний образ Кобзаря постає у нових ліричних творах поетів. Місцеві поети також увіковічують в своїх творах. У своєму поетичному слові поет, людина з великою повагою і любов’ю до нашої держави Микола Федчишин палко прославив образ Т.Г.Шевченка у виконаній поемі. Присутні палкими оплисками віддячили місцевого поета. Народний академічний хор «Мелос» БК «Гармонія» своєю мелодичністю виконав поему «Зоре моя вечірняя». Із захопленням на цьому заході присутні відчули чарівні рядки вірша Тараса Шевченка у виконані Ані Дембіцької.

Повірте, що голос Кобзаря пробудить наші душі, любов до України, запалить серця і ми доведем усьому світові, що ми – браття козацького роду!

Слава Україні!

 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора