ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наші вітання випускникам 2020!

Дата: 23.07.2020 13:16
Кількість переглядів: 1411

Фото без описуВ нашій міській ОТГ відбулося свято, якого довго чекали школярі-одинадцятикласники загальноосвітніх шкіл - День вручення атестатів про повну загальну середню освіту, чи як простіше говорять - ВИПУСК.

Звичайно, що в умовах пандемії та карантину і сам випуск був не зовсім звичним та традиційним. Зібрати всіх випускників, їх батьків та гостей цього свята традиційно у великому залі ЦКД "Гармонія" в умовах карантинних обмежень не було можливості, але не зважаючи на це адміністрації всіх навчальних закладів впорались бездоганно - настрій в учасників та гостів дійства був по справжньому святковий.

Привітання від імені голови Волочиської міської об’єднаної територіальної громади Костянтина Черниченка, виконавчого комітету та депутатського корпусу висловила начальник відділу освіти, молоді та спорту Волочиської міської ради Плотнікова Алла Миколаївна. Вчителі, випускники та їх батьки отримали подяки.

Своїх вихованців спортсменів Волочиської ДЮСШ привітали Віталій Керепко та Руслан Шевцов.

Ми бажаємо ВСІМ нашим цьогорічним випускникам гарної життєвої дороги та успіхів в подальшому здобутті освіти. Впевненні, що завжди пишатимемось нашим молодим поколінням!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора