ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поліцейський офіцер громади. Що це за людина, та які його обов’язки?

Дата: 10.07.2020 15:16
Кількість переглядів: 1873

Фото без описуМайже рік тому, 15 серпня 2019р. в місті Хмельницький відбулась зустріч голови Національної поліції України, начальників та заступників місцевих управлінь силових відомств з представниками органів місцевого самоврядування та керівником регіонального офісу ICITAP в Україні Міністерства юстиції США Джоном Монтаніо і представниками цієї організації. Саме на цій зустрічі обговорювалось можливість впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади» у Хмельницькій області.

Представники міністерства Юстиції США та голова Національної поліції України враховуючи досвід громад Дніпропетровської області запропонували співпрацю та партнерство для розвитку пілотного проекту «Поліцейський офіцер громади» у Волочиській міській ОТГ, про що цього ж дня головою Волочиської міської ОТГ Костянтином Черниченком було підписано відповідний Меморандум.

За тиждень, 22 серпня 2019 року виконавчим комітетом Волочиської міської ОТГ було прийнято рішення про запровадження цього пілотного проекту та схвалено підписаний раніше меморандум про співпрацю. Також було виділено приміщення для поліцейської станції, передбачено видатки на впровадження станції та роботи з переобладнання офісу. Ми одні з перших в Україні могли реалізувати в себе такий необхідний та корисний для громади проєкт.

Менш ніж за рік, обладнана за всіма вимогами та укомплектована досвідченим особовим складом, наша Поліцейська станція запрацювала. Три новенькі Renault Duster для наших офіцерів громади було придбано за кошти наших американських партнерів з ICITAP.

Сьогодні ми хочемо познайомити вас ближче з людьми, які покликані зберігати ваш спокій, забезпечувати ваші права та допомагати в непростих ситуаціях. В даний час в поліцейській станції несуть службу чотири офіцери громади:

- ФЕДЬКЕВИЧ Василь Васильович та СИНЯВСЬКИЙ Вадим Анатолійович – обслуговують територію міста Волочиськ;

- РУДЕНКО Антон Віталійович – дільниця обслуговування: села Авратин, Збручівка, Пальчинці, Вочківці, Петрівщина, Вільшани, Гарнишівка, Іванівці, Вигода, Клинини, Користова, Бальківці, Курилівка, Лонки, К. Слобідка, Маначин, Ожигівці, Соболівка, Бутівці, Рябіївка, Гонорівка, Чухелі, Левківці, Случ, Щаснівка, Яхнівці;

- ДОЛА Олег Ігорович – дільниця обслуговування: села Копачівка, Мислова, Лозова, Федірки, Мирівка, Ріпна, Сербинів, Соломна, Гречана, Раціборівка, Зайчики, Постолівка, Поляни, Канівка, Петрівка, Тарноруда.

Номера контактних робочих телефонів кожного з офіцерів ви завжди зможете знайти на нашому офіційному сайті в розділі «Поліцейський офіцер громади». https://gromada.org.ua/…/volo…/kontakti-09-12-43-22-04-2020/

На офіцерів громади покладено чимало обов’язків - це новий формат роботи дільничного офіцера поліції, який передбачає його постійну присутність на території ОТГ, більш тісну співпрацю з населенням та керівництвом ОТГ, підзвітність ОТГ (більший акцент на попередженні правопорушень, оформлення адміністративних матеріалів за порушення ПДР, часткова передача функцій дозвільної системи).

Кожного разу, проводячи наради та спілкуючись з нашими поліцейськими офіцерами ми маємо змогу долучати до обговорення проблем всі міські служби, дільницю благоустрою, громадських активістів, враховувати проблеми та завдання для розвитку громади. В свою чергу на засіданнях виконавчого комітету Поліцейські Офіцери громади діляться інформацією про виконану роботу та спільно з членами виконкому планують напрямок подальших дій.

Дізнатись більше про офіцера громади ви можете з проєкту за посиланням https://drive.google.com/…/1k9KrVk6RakrVUREtIk1uwdPrn…/view….



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора