ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначили ветеранів до Дня Перемоги.

Дата: 08.05.2020 15:28
Кількість переглядів: 741

Напередодні днФото без описуя перемоги з ініціативи міського голови Костянтина Черниченка, депутатського корпусу та виконавчого комітету працівники Волочиської міської ради разом із представниками Волочиської міської ветеранської організації відвідали ветеранів нашої громади та відмітили почесними відзнаками.

Війна зустріла їх двадцятилітніми юнаками і дівчатами - найкращі роки своєї юності вони пережили в окопах та бліндажах, в концтаборах і ворожому полоні. Сьогодні, це старенькі дідусі та бабусі, які як ніхто інший потребує нашої підтримки і піклування.

Наші ветерани, хоч їх залишилось зовсім небагато, показують вже не те що своїм онукам, а й правнукам і праправнукам приклад незламності сили духу, характеру та мужності. І дивлячись на Вас, фронтовики, згадуючи ті страшні часи, що Ви пережили – нам самим набагато легше сприймати негаразди сьогодення. Ваш приклад – надихає, ваш подвиг – захоплює, Ваш героїзм зберігає віру в життя.

Сьогодні ми віддаєм Вам нашу шану і любов. Дорогі наші ветерани, фронтовики, учасники тієї страшної війни - живіть ще довго, няньчіть правнуків, радійте теплому травневому сонечку і ми ще обов’язково заспіваємо з Вами фронтових пісень.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора