ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Не забудем Ваш подвиг заради нашого миру!

Дата: 08.05.2020 08:19
Кількість переглядів: 570

8 і 9 травня ми рФото без описуазом з усім світом відзначаємо Дні пам'яті та примирення - це дні, присвячені пам’яті жертв Другої світової війни та 75-ту річницю перемоги над нацизмом в Європі.

Війна залишила по собі глибокий слід в серцях людей, які пережили ці надзвичайно страшні часи. Ветерани, учасники війни, всі хто причетний до цієї перемоги. Ваш подвиг не підвладний часу. День перемоги назавжди залишиться в нашій пам’яті, як символ героїчного минулого, адже самовідданість та мужність тих, хто віддав своє життя за Батьківщину – приклад  патріотизму для нащадків.  Ми з сумом згадуємо ціну цієї Перемоги –  мільйони загиблих, навіки зламані людські долі, невимовний біль втрат та горе учасників воєнних подій. Низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни.

Від усього серця вітаю наших ветеранів та всіх жителів громади, бажаю кожному довгих і щасливих літ життя, мирного неба над головою, любові, поваги та підтримки від близьких, міцного здоров’я та добробуту. Хай мир і злагода панують на нашій землі! 

Щиро, міський голова Волочиської ОТГ

Костянтин Черниченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора