ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обнялися береги Збруча!

Дата: 22.01.2020 15:24
Кількість переглядів: 922

Фото без описуВ ознаменування 101-ї річниці проголошення Акту Злуки УНР та ЗУНР, з нагоди Дня Соборності України, 22 січня відбулися урочистості у Волочиську, на межі Хмельницької та Тернопільської областей. Міський голова Костянтин Черниченко та працівники міської ради взяли участь у цьому заході.

Міст Єднання через колись прикордонну річку Збруч вкотре став місцем зустрічі делегацій Волочищини та Підволочищини, що покликано символізувати єдність краян перед проблемами та загрозами сьогодення.

Дійство розпочалося ходою до середини мосту й обміном короваями між очільниками громад й районів. Символом готовності розвивати та боронити нашу державу стало об’єднання двох частин полотнища національного прапора, котре пронесли ветерани війни за незалежність на Сході України та військовослужбовці Збройних Сил.

Далі урочистості перенесено до великої сцени на лівому, волочиському, березі річки. Присутні спільно виконали гімн України, вшанували хвилиною мовчання загиблих бійців, котрих було названо поіменно. Захід продовжено молебнем за єднання та мир від всечесних отців, що благословили присутніх на віру у гідне майбутнє.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора