ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дякуємо за турботу!

Дата: 12.12.2019 16:21
Кількість переглядів: 547

Усі люди знають, що вода приносить велику користь всьому живому, що без води неможливе життя. Вона оживляє землю і робить її родючою. До того ж, є могутнім цілющим засобом від усяких недуг. Найнеобхідніше у житті – це вода.      Ми, жителі села Тарноруда Волочиської міської ОТГ, хочемо висловити свою щиру подяку, сказати велике спасибі людині слова та діла, нашому міському голові Костянтину Володимировичу Черниченку за успішне проведення водогону по всьому селу, капітальному ремонту дороги по вулицях І. Огієнка, Криничній та Б. Хмельницького.  

Шановний Костянтине Володимировичу, ми усі високо цінуємо Вашу турботу про людей та вагомий внесок у розвиток благоустрою нашого села.

Щиру подяку також висловлюємо директору КП «Джерело» Едуарду Михайловичу Наумову і всім, хто приймав участь у проведенні та виконанні цієї важливої та відповідальної роботи. Без допомоги цих людей, цю місію неможливо було б виконати.

Отож, бажаємо Вам, шановний Костянтине Володимировичу, та Вашому колективу миру на землі, міцного здоров’я, трудового натхнення та нових ідей. Низький уклін усім за підтримку та турботу.

З повагою, жителі села Тарноруда.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора