ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Всі ми різні, але всі ми рівні»

Дата: 04.12.2019 08:21
Кількість переглядів: 529

Фото без опису3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю, встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН 14 жовтня 1992 року. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя.

У відділі комплексної реабілітації осіб з інвалідністю КУ «Центр надання соціальних послуг» Волочиської міської ради 3 грудня відбувся захід під назвою «Всі ми різні, але всі ми рівні». Увага до проблем осіб та дітей з інвалідністю, захист їх прав та благополуччя, їх повноцінної участі у житті громаді – ось основні завдання, які ставили перед собою організатори.

До Центру завітали діти Будинку дитячої та юнацької творчості. Подарували усім присутнім чудову концертну програму, ручні вироби та гарний настрій. Щирими оплесками супроводжувався кожен номер програми.

Звернулася до вихованців Центру Начальник відділу соціального захисту населення Волочиської міської ради Людмила Анатоліївна Бруковська. Побажала сили духу, оптимізму, віри в себе та вручила подарунки. Також присутніх вітали представники Благодійного фонду народного депутата Сергія Лабазюка «Ми поруч», традиційно з подарунками.

Слова вдячності міському голові та Благодійному фонду висловила директор Центру Лариса Гуцал.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора