ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання з Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва!

Дата: 08.11.2019 12:50
Кількість переглядів: 438

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва  Волочиської об'єднаної територіальної громади!

Щиро вітаємо з професійним святом всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Дякуючи щоденній праці клубних працівників, викладачів дитячої школи мистецтв, бібліотекарів, фахівців музейної справи, невтомно доглядаються джерела духовності та краси. Дякуючи творчому ентузіазму та громадському подвижництву майстрів культури і мистецтв, народна та професійна культура рясно вродила вагомими духовними здобутками.

Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури, бачити в ній все саме найкраще і цінне. Відкриваєте чисте живе джерело світової культури. Знайомити зі скарбами людської цивілізації.

Невловимою невидимою силою ваша робота єднає всіх нас, допомагає зберегти індивідуальність. Просвітницький характер вашої діяльності несе в собі світло, любов та красу, примножує культурну спадщину нашої громади.

 Бажаємо вам вдячних цінителів вашої праці, невичерпного натхнення, потужної творчої енергії, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої ідеї, перетворювати задумане в шедеври!

 

Міський голова Костянтин Черниченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора