ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжобласний семінар по організації соціального захисту в громадах

Дата: 01.11.2019 08:39
Кількість переглядів: 898

Фото без опису29 жовтня Волочиська міська об’єднана територіальна громада приймала міжобласний семінар по організації соціального захисту населення в громадах. В заході взяла участь радник з питань соціальної згуртованості Людмила Неверицька, яка розповіла про діяльність неурядової організації «Stabilization Support Services» спрямовану на відновлення та розбудову миру як головного показника тривалої стабільності управління, довіри суспільства до цілісності органів державної влади та сталого розвитку.

Людмила Неверицька пояснила, що основою програми «Радник з питань соціальної згуртованості» – співпраця з місцевими та державними органами влади по всій Україні щодо потреб осіб , які постраждали від конфлікту, зокрема внутрішньо-переміщених осіб. Основна діяльність полягає в аналізі сучасних політик, розробці пропозицій щодо законодавчих змін, адвокацією прав внутрішньо-переміщених осіб та надання прямих консультацій у разі потреби.

На семінарі обговорювались нововведення законодавства з надання соціальних послуг в громадах, які вступлять в дію з 01 січня 2020 року.

В ході роботи учасники заходу ознайомились із буклетом «Посібник із визначення потреб населення ОТГ у соціальних послугах» та обговорили всі надбання громади у даній сфері соціального захисту населення. Спілкування проходило у дружній обстановці, із конструктивним діалогом результатом якого стало входження Волочиської ОТГ до нового пілотного проекту «Соціальний паспорт громади» разом із рештою громад учасників семінару.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора