ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У підсумку другого етапу Бюджету участі усі подані проекти допущено до голосування

Дата: 22.10.2019 15:01
Кількість переглядів: 575

Фото без описуЗагалом на фінансування з міського бюджету в рамках Програми бюджетування за участі громадськості, мешканці громади подали 6 (шість) проектів, які стосуються різних сфер життєдіяльності громади. 4(чотири) з них запропоновані жителями міста, 2 (два) – сільських населених пунктів.

Усі 6 (шість) проектів цього року дійшли до етапу голосування за ініціативи в рамках громадського бюджету.

За пропозицію Комісії з питань Бюджету участі і погодженням автора, внесено несуттєві зміни в проект №2 в частині оновлення назви проекту «Створення сучасної бібліотеки - медіатеки»

Ініціативи мешканців громади для подальшого практичного втілення, обиратимуть з 5 (п’ятого) по 25 (двадцять п’яте) листопада. Одна людина зможе проголосувати одночасно за 3(три) проекти.

Свій голос за той чи інший проект жителі Волочиської громади зможуть віддати за допомогою веб-порталу або завдяки паперовим анкетам.

Цього року працюватиме 22 пункти для голосування. Один із них розміщуватиметься в приміщенні Волочиської міської ради (вул. Незалежності, каб. 302), інші у приміщеннях старостатів (Протокол №1, сайт міської ради розділ «Бюджет участі»). Однак, в порівнянні з минулим роком, зважаючи на той факт що більшість громадських ініціатив стосуються території міста продовжено години роботи пункту супроводу, що розміщуватиметься в м Волочиськ:

 понеділок-пятниця з 8.00 год. до 18.00 год.

 субота-неділя з 8.00 год. до 12.00 год.

ВИСНОВКИ КОМІСІЇ та ПЕРЕЛІК ПРОЕКТІВ, серед яких визначатимуть переможців для реалізації в 2020 році опубліковано на сайті Волочиської міської ради в розділі «Бюджет участі» та оприлюднено в електронній платформі «Громадський проект».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора