ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День захисника України!

Дата: 13.10.2019 16:21
Кількість переглядів: 579

Фото без опису14 жовтня вся Україна відзначає День захисника України, День українського козацтва та Свято Покрови Пресвятої Богородиці, яка була берегинею та заступницею  українських козаків.

Сьогодні у нашій громаді відбулися відкриття меморіальних дошок у Волочиських закладах зальної та середньої освіти І-ІІІ ст. №1 та №5, Героям, які загинули захищаючи незалежність нашої держави під час проведення Операції об’єднаних сил на Сході країни.

Трудові колективи підприємств, установ, організацій, представники громадських організацій пройшли пам’ятною ходою до Пам’ятних Знаків загиблих воїнів-АТО, Героїв Небесної Сотні, воїнів-інтернаціоналістів, Чорнобильців та Меморіалу Слави, де поклавши квіти, вшанували пам’ять усіх полеглих бійців за мир у державі.

На урочистому зібранні у міському Центрі культури та дозвілля «Гармонія» відбулися урочисті збори до свята. На зібрані виступили районний військовий комісар Віктор Романов та голова спілки ветеранів АТО Сергій Чиж.

Привітав учасників зібрання зі святом перший заступник міського голови Олександр Васильченко, який подякував усім воїнам – патріотам, що боронили і боронять мир та спокій нашої держави, побажав їм повсякчасного заступництва Пресвятої Богородиці, міцного здоров’я та усіх гараздів у житті.

Зі словами безмежної вдячності за героїзм, відвагу та саможертовність до усіх учасників бойових дій звернулася і помічник Народного депутата України Сергія Лабазюка - Валентина Ряба.

По завершенню урочистої частини, для усіх присутніх на святі, самодіяльні артисти подарували концертну програму.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора