ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжує свою роботу Бюджету участі-2018

Дата: 19.09.2019 08:48
Кількість переглядів: 489

Фото без описуДнями завершено реалізацію першого проекту - переможця бюджету участі 2018 року «Облаштування  обрядової зали в приміщенні колишньої  їдальні с.Вочківці», який набрав найбільшу кількість голосів за результатами голосування жителів громади. Автор проекту Федючок Ольга Степанівна.

Проектом пропонувалося розпочати розвиток села з організації дозвілля молоді, старшого покоління, загалом усіх верств населення.

У даному населеному пункті не було облаштовано  жодного приміщення для проведення родинних свят. Жителям приходилось отримувати такі послуги в місті Волочиську та інших населених пунктах, що створювало незручності та збільшувало фінансові і часові витрати.

Запропонована автором проекту будівля колишньої їдальні, яка роками не використовувалась за призначенням  - сьогодні отримала друге життя.

 Виконавчими органами міської ради у ній здійснено заміну віконних та дверних блоків, монтаж електропроводки. Оздоблено стіни та стелю. Придбано та встановлено електрокондиціонер.

І вже нещодавно молоде подружжя  села Вочківці відсвяткувало своє  весілля в естетичному, сучасному приміщенні, яке також здатне забезпечити оптимальний температурний режим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора