ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Важка втрата для Волочиської громади

Дата: 20.07.2019 09:00
Кількість переглядів: 705

Фото без опису19.07.2019 року, під час інженерного обладнання позицій, солдат Джерелейко Роман Васильович зазнав кульового поранення від рук ворожого снайпера. Медик, що своєчасно прибув з сусідньої позиції, – кваліфіковано надав йому першу медичну допомогу. Вже після оповіщення по черговим засобам зв’язку, на місце події одразу прибули командир роти та командир взводу, які особисто почали здійснювати евакуацію солдата Романа Джерелейка. За 15 метрів від позиції, під час закріплення тяжкопораненого на ношах, ворог поцілив вдруге – цього разу в командира взводу, старшину Бардалима Олександра Володимировича. Характер поранення був несумісним з життям і протягом хвилини часу Олександр помер на руках свого командира роти.

Незважаючи на продовження обстрілу та небезпеку, бійцям вдалось евакуювати тяжкопораненого солдата Романа. Медики робили усе можливе, щоб врятувати бійця, але, на жаль, велика крововтрата та важке поранення не дали йому шансів на життя і у міській лікарні м. Курахове він помер.

Солдат Джерелейко Роман Васильович, 04.11.1988 р.н. був родом з міста Волочиськ, проходив службу в 24-й окремій механізованій бригаді імені короля Данила.

В нього залишились матір, батько, а також син Данило, 2012 р.н.

«Волочиська міська об’єднана територіальна громада висловлює щирі співчуття сім’ї, рідним і близьким, усім бойовим побратимам покійного, який не залишився осторонь подій, що розгорнулись на Сході нашої країни та віддав своє життя».

Вічна шана, слава та пам’ять!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора