ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Волочиському музею — 40 років

Дата: 31.05.2019 15:38
Кількість переглядів: 535

Фото без описуВолочиському історико—етнографічному музею виповнилось 40 років. Дата вагома і поважна, зважаючи на ті перипетії, які останнім часом довелося пережити подібним закладам. Але у Волочиську вдалося зберегти цей осередок історії краю, де вирує життя і увага до якого є великою.

Привітати колег із цією важливою подією прийшли представники керівництва міста і району, керівники установ культури Волочиської міської ОТГ.

Заступник Волочиського міського голови Оксана Клімова привітала колектив, подякувала його працівникам за сумлінну, копітку і наполегливу працю. З вітальними словами та подарунком для колективу звернувся заступник голови райдержадміністрації Віталій Пендилюк. Керівник громадської приймальні народного депутата України Сергія Лабазюка Валентина Ряба подякувала колективу за оптимізм і сумлінність, за натхнення і працьовитість і вручила грошовий сертифікат на потреби музею.

У кожному виступі були вдячні слова музейникам за сумлінну працю. Керівник відділу культури Волочиської міськради Володимир Матусяк, директор музею машинобудівного заводу Станіслав Відлацький, директор центральної бібліотеки Людмила Молчанова, директор Волочиської дитячої школи мистецтв Федір Рябий, колишній заввідділом культури району, а пізніше працівниця музею Ганна Шпак адресували працівникам гарні вітання і якнайщиріші побажання. Людмила Гуляк — колишній багаторічний директор музею, у своєму виступі згадала слова відомого Дмитра Яворницького про те, що музеї об`єднають і притягують до себе людей, музеї існуватимуть вічно. Великий сенс має цей вислів. Адже тут, в музеї, — наша історія, наше минуле і сучасність. А майбутнє залежить від нас, від нашого буття і свідомості, від наших дій і вчинків...



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора