ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкували діти Надзбруччя

Дата: 03.06.2019 14:45
Кількість переглядів: 895

Фото без опису1 червня парк культури та відпочинку перетворився у Країну Дитинства, в якій здійснювалися найзаповітніші дитячі мрії, відбувалися нові відкриття, вирував розмай дитячих талантів! Із самого ранку там панував радісний святковий настрій. Діти зі всієї Волочиської громади поспішали на свято «Дитинство Надзбруччя» разом з батьками, вчителями та друзями.

Активну допомогу в організації заходу Волочиській міській раді надав Благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч». Малюки отримали подарунок – новий дитячий майданчик, адаптований під сучасні стандарти і зручний для ігор.

Свято зібрало в дружньому колі талановитих, обдарованих дітей. Переможцям предметних олімпіад, переможцям обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії Наук та юним спортсменам, міський голова Костянтин Черниченко вручив Почесні грамоти за вагомі досягнення, а народний депутат Сергій Лабазюк – сертифікати на екскурсійну поїздку визначними місцями України. Нагороди отримали і юні художники, які перемогли у традиційному конкурсі-виставці дитячого малюнку до дня захисту дітей «Моя сім’я – моя країна», який організовує і проводить Благодійний фонд “Ми поруч!”.

З малюками розважалися ростові ляльки, їх чекали майстри аква-гриму.

Всі охочі могли взяти участь у майстер-класах з декоративно-ужиткового мистецтва, які провели вихованці та педагоги Будинку дитячої та юнацької творчості. Із новинками дитячої літератури та періодики знайомили працівники дитячої бібліотеки.

А святкову концертну програму дарували всім присутнім кращі дитячі колективи міста! Вони запалювали своєю енергією, драйвом, зачаровували ліричністю і мелодійністю.

Діти розважалися на батутах, брали участь у танцювальному флеш-мобі та співали караоке. Аби свято було сповнене усмішок, радості, позитивних емоцій, прекрасних мрій та світлих надій подбали дорослі, які постійно піклуються про те, щоб дитинство мешканців нашої громади було щасливим, навчання комфортним, дозвілля змістовним і насиченим!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора